Dobrodošli na BhPlay.ba

www.facebook.com/Sportske-Kladionice-Bhplay-103556047653002/

Depozitno klađenje NON STOP - 24 SATA DNEVNO

Iskusite najpopularniju vrstu klađenja – klađenje uživo (LIVE). LIVE klađenje sa najviše događaja u tijeku. Za sve sportove animacija utakmica, trenutne statistike i live tabele liga.

Sukladno zakonu o igrama na sreću (Sl. novine F BiH 48/15) obračunava se naknada u visini od 5% na teret igrača za svaku pojedinačnu uplatu, te za svaki dobitni listić iznad 100 KM obračunava se poreza na dobitak od 10%.

ULOG = UPLATA - NAKNADA (5%) na teret igrača

DOBITAK = ULOG x UKUPNI KOEFICIJENT

ISPLATA = DOBITAK > 100KM - POREZ NA DOBITKE na teret igrača

Minimalna uplata 0.11 KM

Uputstvo za depozitno klađenje

1. Učlanjenje

Da bi se kladili na ovaj način potrebno je da u Vama najbližoj poslovnici otvorite nalog, i time se učlanite u „BHPLAY klub“. Na uplatnom mjestu ostavite osobne podatke:

  • Ime
  • Prezime
  • Željeno korisničko ime
  • E-mail adresu na koju Vas možemo po potrebi kontaktirati
  • Kontakt telefon (nije obavezno)
Nakon registracije dobit ćete potvrdu o učlanjenju u „BHPLAY klub“. Na ovoj potvrdi naći ćete vaše korisničko ime i lozinku potrebnu za pristup vašem nalogu preko interneta. Vrlo je važno da iz sigurnosnih razloga lozinku promjenite čim prvi put pristupite stranici. To možete učiniti na podstranici „MOJ KONTO“.
U suprotnom, Kladionica BHPlay neće snositi odgovornost za bilo koju eventualnu štetu koja nastane kao posljedica korištenja podataka i informacija sa ovog sajta.
Zaboravili ste svoju lozinku?
Ukoliko se dogodi da iz nekog razloga zaboravite Vašu lozinku, potrebno je da kontaktirate našu centralu sa e-maila koji ste koristili prilikom registracije na info@bhplay.ba, upišete svoje ime, prezime i korisničko ime, nakon čega ćemo vam poslati ponovo podatke prijave na Vaš e-mail.
Nekoliko korisnih savjeta za lozinke koje će vam pomoći da vaši podaci budu sigurniji:
  • Najbolja zaštita je dugačka lozinka.
  • Preporučljivo je da bude minimalno osam znakova.
Nije dovoljno da lozinka bude samo dugačka već treba da bude i što kompliciranija, što znači da treba da koristite kombinaciju slova, simbola i brojeva.
Svaki put kada servis za koji koristite lozinku izgubi lozinke u provali, vaša lozinka će završiti na nekoj listi i bez obzira na savjete od servisa, obavezno promijenite lozinku. Nemojte da koristite istu lozinku za svaki sajt koji posjećujete. Mnogi korisnici ne pridržavaju se toga, ali to je veoma važno. Nemojte vjerovati testovima za jačinu lozinke na internetu jer oni obično prate samo dužinu lozinke a ne i njenu složenost. Pridržavajte se ovih savjeta i vaši podaci će biti mnogo sigurnijii na internetu.

2. Ostavljanje depozita

Nakon uspješne registracije možete uplatiti depozit. Depozit se može ostaviti samo u matičnoj poslovnici. Za uplatu depozita potrebno ja da radnici date korisničko ime i željeni iznos. Nakon uplate depozita dobit ćete potvrdu o uplati.

3. Proces klađenja

Nakon pristupa stranici www.bhplay.ba potrebno je da se ulogujete. Tek nakon uspješnog logovanja (u gornjem desnom uglu treba da se pojave vaše korisničko ime i totali depozita i dobitka) možete se kladiti tako što ćete birati željene igre na ponudi. Na desnoj strani generisat će se listić. Po završetku odabira kliknite na dugme „UPLATI“. Ukoliko je opklada primljena dobit ćete poruku „Hvala“. Vaš depozit automatski će biti umanjen za iznos uplate, a vaš listić možete podići u poslovnici. Tikete i statuse pojedinih događaja možete pregledati na pod-stranici „MOJI TIKETI“. Na tiketima možete pratiti rezultate događaja.

4. Naplata dobitka

Ukoliko tiket postane dobitni moći ćete kliknuti na njegov status (zelena pozadina gdje piše „DOBITAK [ispl. kod]“) čime dobijate kontrolni broj tog tiketa. Tiket možete naplatiti u bilo kojoj poslovnici. Potrebno je dostaviti:

  • broj dobitnog listića
  • kontrolni kod dobitnog listića
Vaš dobitak morate podići u propisanom roku.
Saldo dobitka je zbir svih vaših neisplaćenih dobitaka. Nakon isplate tiketa, vaš saldo dobitka se umanjuje za odgovarajući iznos. Vaš depozit za klađenje je potpuno odvojen od vašeg salda dobitka. To znači da saldo dobitka ne možete direktno koristiti za klađenje. Kladiti se možete samo od uplaćenog depozita, a dobitke morate podići. Na ovaj način poštujemo trenutno važeću zakonsku regulativu.


S' poštovanjem „BHPLAY Sportska Kladionica“