Pregled Tiketa
Primjer: 16 45B8D5

Dobrodošli na BhPlay.ba...

www.facebook.com/BHPlaySK

>> SRETAN USKRS svim pripadnicima katoličke i pravoslavne vjeroispovijesti žele sportske kladionice "BHPlay" !!!<<...

Depozitno klađenje NON STOP - 24 SATA DNEVNO...

Minimalna uplata 0.10 KM...


Dobro došli na Web prezentaciju "BHPlay Sportske Kladionice"

Nekada "REMI" prva bosanska kladionica započela je sa radom sada već davne 1999. godine, kada i prvi uvodimo igru na sreću – klađenje na područje Bosne i Hercegovine. 28.12.2002. osnivamo tvrtku “BHPlay Sportske Kladionice” d.o.o. i kao takvi nastavljamo trend započet 1999. godine.

Tvrtka smo sa dugom tradicijom u organiziranju igara na sreću klađenje čije ime poštuje veliki broj poznavaoca i ljubitelja klađenja. U svim našim objektima ljubitelji sporta i klađenja u prijatnoj atmosferi, uslugom ljubaznog osoblja mogu da uživaju prateći sportske događaje iz cijeloga svijeta. Užitak u igri zaključuje potpuna sigurnost i brzina isplate što našim klijentima ulijeva povjerenje.

Naša firma je putem teleteksta omogućila svojim igračima i svim ostalim ljubiteljima klađenja i sporta pregled kompletnog programa i ponude, a kao najvažnije, direktno praćenje svih sportskih događaja i objavu njihovog konačnog ishoda. BHPlay je maksimalno proširio svoju ponudu za klađenje čime je obuhvatio gotovo sve vrste sportova i veliki broj različitih igara koje iz njih proističu.

Naravno, BHPlay će i u budućnosti činiti napore da izađe u susret svim svojim klijentima koji slobodno mogu iznositi svoje želje i ideje za unapređenje suradnje, kao i primjedbe i sugestije na e-mail: info@bhplay.ba

Želimo svim našim klijentima da se uspješna suradnja nastavi a ostalim ljubiteljima klađenja i sporta da postanu dio BHPlay-a.