Poštovani igrači. Danas 29.12.2021 u 23:30 započinje proces prelaska na novu mozzart platformu.

Aplikacija za klađenje neće biti dostupna nekoliko sati dok se proces ne završi.

Stara aplikacija će ostati dostupna još neko vrijeme u read only načinu rada dok se ne završe sve transakcije. Kladionice BH Play su postale dio grupacije Mozzart, lidera u oblasti igara na sreću i sportskog klađenja u regionu Jugoistočne Evrope.

Vaša postojeća sredstva će Vam u svakom trenutku biti na raspolaganju, a očekujte i posebna iznenađenja.

Zahvaljujemo Vam na strpljenju i čekamo vas na novoj adresi www.mozzart.ba.

Drago nam je da ste dio naše porodice! Vaš Mozzart


Dobro došli na prezentaciju d.o.o. "REMI sportske kladionice"

Prva bosanska kladionica započela je sa radom sada već davne 1999. godine kada i prvi uvodimo igru na sreću – klađenje na područje Bosne i Hercegovine. 28.12.2002. osnivamo tvrtku d.o.o. “BHPlay sportske kladionice” i kao takvi nastavljamo trend započet 1999. godine.

Tvrtka smo sa dugom tradicijom u organizovanju igara na sreću klađenje čije ime poštuje veliki broj poznavaoca i ljubitelja klađenja. U svim našim objektima ljubitelji sporta i klađenja u prijatnoj atmosferi, uslugom ljubaznog osoblja mogu da uživaju prateći sportske događaje iz cijeloga svijeta. Užitak u igri zaključuje potpuna sigurnost i brzina isplate što našim klijentima ulijeva povjerenje.

Naša firma je putem teleteksta omogućila svojim igračima i svim ostalim ljubiteljima klađenja i sporta pregled kompletnog programa i ponude, a kao najvažnije, direktno praćenje svih sportskih događaja i objavu njihovog konačnog ishoda. BHPlay je maksimalno proširio svoju ponudu za klađenje čime je obuhvatio gotovo sve vrste sportova i veliki broj različitih igara koje iz njih proističu. Također, priređujemo klađenje na utrke pasa, konja i žena.

Naravno, BHPlay će i u budućnosti činiti napore da izađe u susret svim svojim klijentima koji slobodno mogu iznositi svoje želje i ideje za unapređenje saradnje, kao i primjedbe i sugestije na e-mail: info@remi.ba

Želimo svim našim klijentima da se uspješna saradnja nastavi, a ostalim ljubiteljima klađenja i sporta da postanu dio BHPlayja.