Dobrodošli na BhPlay.ba

www.facebook.com/Sportske-Kladionice-Bhplay-103556047653002/

Depozitno klađenje NON STOP - 24 SATA DNEVNO

Iskusite najpopularniju vrstu klađenja – klađenje uživo (LIVE). LIVE klađenje sa najviše događaja u tijeku. Za sve sportove animacija utakmica, trenutne statistike i live tabele liga.

Sukladno zakonu o igrama na sreću (Sl. novine F BiH 48/15) obračunava se naknada u visini od 5% na teret igrača za svaku pojedinačnu uplatu, te za svaki dobitni listić iznad 100 KM obračunava se poreza na dobitak od 10%.

ULOG = UPLATA - NAKNADA (5%) na teret igrača

DOBITAK = ULOG x UKUPNI KOEFICIJENT

ISPLATA = DOBITAK > 100KM - POREZ NA DOBITKE na teret igrača

Minimalna uplata 0.11 KM


Dobro došli na prezentaciju d.o.o. "REMI sportske kladionice"

Prva bosanska kladionica započela je sa radom sada već davne 1999. godine kada i prvi uvodimo igru na sreću – klađenje na područje Bosne i Hercegovine. 28.12.2002. osnivamo tvrtku d.o.o. “BHPlay sportske kladionice” i kao takvi nastavljamo trend započet 1999. godine.

Tvrtka smo sa dugom tradicijom u organizovanju igara na sreću klađenje čije ime poštuje veliki broj poznavaoca i ljubitelja klađenja. U svim našim objektima ljubitelji sporta i klađenja u prijatnoj atmosferi, uslugom ljubaznog osoblja mogu da uživaju prateći sportske događaje iz cijeloga svijeta. Užitak u igri zaključuje potpuna sigurnost i brzina isplate što našim klijentima ulijeva povjerenje.

Naša firma je putem teleteksta omogućila svojim igračima i svim ostalim ljubiteljima klađenja i sporta pregled kompletnog programa i ponude, a kao najvažnije, direktno praćenje svih sportskih događaja i objavu njihovog konačnog ishoda. BHPlay je maksimalno proširio svoju ponudu za klađenje čime je obuhvatio gotovo sve vrste sportova i veliki broj različitih igara koje iz njih proističu. Također, priređujemo klađenje na utrke pasa, konja i žena.

Naravno, BHPlay će i u budućnosti činiti napore da izađe u susret svim svojim klijentima koji slobodno mogu iznositi svoje želje i ideje za unapređenje saradnje, kao i primjedbe i sugestije na e-mail: info@remi.ba

Želimo svim našim klijentima da se uspješna saradnja nastavi, a ostalim ljubiteljima klađenja i sporta da postanu dio BHPlayja.