Dobrodošli na BhPlay.ba

www.facebook.com/BHPlaySK

Depozitno klađenje NON STOP - 24 SATA DNEVNO

Sukladno zakonu o igrama na sreću (Sl. novine F BiH 48/15) obračunava se naknada u visini od 5% na teret igrača za svaku pojedinačnu uplatu, te za svaki dobitni listić na 100 KM ili više obračunava se poreza na dobitak od 10%.

ULOG = UPLATA - NAKNADA (5%) na teret igrača

DOBITAK = ULOG x UKUPNI KOEFICIJENT

ISPLATA = DOBITAK >= 100KM - POREZ NA DOBITKE na teret igrača

NOGOMET - DA LI IGRAČ POSTIŽE GOL? – Može se kombinovati sa istim parom, ali samo s tipovima 1, X, 2, 1X, 12, X2 (KONAČAN ISHOD). Zabranjeno je kombiniranje s ostalim tipovima.

Minimalna uplata 0.11 KM


Dobro došli na prezentaciju d.o.o. "REMI sportske kladionice"

Prva bosanska kladionica započela je sa radom sada već davne 1999. godine kada i prvi uvodimo igru na sreću – klađenje na područje Bosne i Hercegovine. 28.12.2002. osnivamo tvrtku d.o.o. “BHPlay sportske kladionice” i kao takvi nastavljamo trend započet 1999. godine.

Tvrtka smo sa dugom tradicijom u organizovanju igara na sreću klađenje čije ime poštuje veliki broj poznavaoca i ljubitelja klađenja. U svim našim objektima ljubitelji sporta i klađenja u prijatnoj atmosferi, uslugom ljubaznog osoblja mogu da uživaju prateći sportske događaje iz cijeloga svijeta. Užitak u igri zaključuje potpuna sigurnost i brzina isplate što našim klijentima ulijeva povjerenje.

Naša firma je putem teleteksta omogućila svojim igračima i svim ostalim ljubiteljima klađenja i sporta pregled kompletnog programa i ponude, a kao najvažnije, direktno praćenje svih sportskih događaja i objavu njihovog konačnog ishoda. BHPlay je maksimalno proširio svoju ponudu za klađenje čime je obuhvatio gotovo sve vrste sportova i veliki broj različitih igara koje iz njih proističu. Također, priređujemo klađenje na utrke pasa, konja i žena.

Naravno, BHPlay će i u budućnosti činiti napore da izađe u susret svim svojim klijentima koji slobodno mogu iznositi svoje želje i ideje za unapređenje saradnje, kao i primjedbe i sugestije na e-mail: info@remi.ba

Želimo svim našim klijentima da se uspješna saradnja nastavi, a ostalim ljubiteljima klađenja i sporta da postanu dio BHPlayja.